18 november 2017

SGP Ede komt met evenwichtige kandidatenlijst

 

Op de onlangs vastgestelde kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op D.V. woensdag 21 maart 2018 staan ervaren, gedreven, enthousiaste SGP’ers met ambitie.

Op de top-10 van de lijst staan de huidige raadsleden: Nico van der Poel, Arnold Versteeg, Evert Jansen, Theo Folmer, Gerrit Flier, Pieter Kool en Kees van Wolfswinkel. Gerrit Heij (fractievolger) volgt op nummer 8 en de nieuwkomers Bert van Roekel (24) en Wilhelm Doeleman (25) op resp. nummer 9 en 10. De SGP heeft bewust gekozen voor aanvulling op de lijst met jonge, ambitieuze en betrokken mensen vanuit verschillende vakgebieden.

Goed voor alle inwoners

Lijsttrekker Nico van der Poel: “Ik ben erg blij en dankbaar met deze kandidatenlijst. Ervaring en stabiliteit kenmerken deze mooie lijst. We hopen ons de komende jaren sterk te maken voor een vitaal buitengebied, jeugd en gezin, kwetsbare inwoners, een overtuigend integratiebeleid, veilig wonen, een duurzame woon- en leefomgeving, en zondagsrust.

De SGP is er vast van overtuigd dat Bijbels genormeerde politiek goed is voor alle inwoners”.

Kandidatenlijst

Klik hier om de gehele kandidatenlijst te raadplegen.

Foto

Hieronder ziet u van links naar rechts de kandidaten Pieter Kool, Arnold Versteeg, Gerrit Flier, Nico van der Poel, Theo Folmer, Wilhelm Doeleman, Kees van Wolfswinkel, Evert Jansen, Gerrit Heij en Bert van Roekel.