Sponsor de SGP Bakfiets!

De SGP in Ede heeft jarenlang een opvallende en unieke aanwezigheid gehad dankzij onze vertrouwde caravan. Nu deze aan vervanging toe is, willen we onze campagne voortzetten met iets bijzonders: een grote, elektrische SGP bakfiets!

Deze bakfiets zal volledig in SGP-stijl worden aangepast, compleet met bestickering, een opvallend oranje afdak en SGP-vlaggen. Het wordt niet alleen een echte blikvanger, maar ook het duurzaamste campagnevoertuig van Ede.

Om dit te realiseren hebben wij uw donatie nodig. Met uw donatie helpt u ons de bakfiets aan te schaffen en te personaliseren, waardoor de SGP zichtbaar blijft in het straatbeeld van Ede en u de christelijke politiek steunt. Elke bijdrage, groot of klein, maakt een verschil!

Doneren

Maakt u het geld liever direct over? Dat kan via:
NL55 RABO 0377 0292 38
t.n.v. SGP Gem. Afd. Ede
o.v.v. Donatie SGP bakfiets

Het opgehaalde bedrag word regelmatig bijgewerkt. 

Campagne
Wij hebben jouw hulp hard nodig! Steek je handen uit de mouwen en help mee met de campagne van de SGP in Ede. Wil je meehelpen? Ga dan direct naar de campagnegroep. Wie weet, misschien rijd jij straks rond met de SGP-bakfiets.

Doe mee


Ondernemers
Bent u ondernemer en draagt u de SGP in Ede een warm hart toe? Neem dan contact op met Lammert om de mogelijkheden te bespreken.

Lammert Flier
0649496805
E ede@sgp.nl 

Impressie van de bakfiets:


Doneren

Is een lidmaatschap niet wat je zoekt, of je bent al lid? Ook financiƫle steun stellen wij erg op prijs.

Werk mee

Wil jij bijdragen aan het behalen van onze doelen? Bekijk dan de openstaande vrijwilligers- en vaste functies.