G.H. (Gerrit) Heij

Raadslid

Wie ben je en wat doe je in het dagelijkse leven?
Gerrit Heij en ik kom uit het buitengebied van Bennekom (De Kraats). En woon daar samen met mijn gezin, mijn vrouw Anita, 2 dochters en onze pleegzoon. Onze oudste dochter is getrouwd en woont in Ede. In het dagelijks leven werk ik bij Erdee Media Groep als regiomanager commerciële zaken.

Wat doe je in je vrije tijd?
Lezen doe ik graag, bijvoorbeeld een geschiedenis boek. Verder klus ik graag in en om ons huis en wandel ik regelmatig.

Wat doe je als raadslid van de SGP in Ede?
Mijn portefeuille bestaat uit: Duurzaamheid, energie, onderwijs en begraafplaatsen. Verder Bennekomse onderwerpen zoals KennisAs, woningbouw en verkeer.

Waarom zet jij je in voor de SGP in Ede?
Als jongetje ging ik al samen met mijn vader SGP-posters ophangen; ook volgde ik de politiek en de SGP in het bijzonder. Wat me aanspreekt in de SGP? Christelijk, constructief, consistent én conservatief.

Als raadslid wil ik het verschil maken door onze (christelijke) standpunten uit te dragen, en het beste voor onze burgers te zoeken. Dit vanuit de typische SGP-lijnen rechtvaardigheid, een betrouwbare overheid en rentmeesterschap.

Graag wil ik mijn verkiezingsbeloften waarmaken, zoals bescherming van het Binnenveld, zondagsrust en opkomen voor onze landbouw.

Terug naar overzicht