G.H. (Gerrit) Heij

Raadslid

Mijn naam is Gerrit Heij uit Bennekom. Ik ben getrouwd met Anita; ons gezin bestaat uit 3 dochters en een pleegzoon. In het dagelijks leven werk ik als regiomanager bij Erdee Media Groep.

De afgelopen raadsperiode was ik fractievolger van onze Edese SGP-fractie. Portefeuilles als duurzaamheid, onderwijs en begraafplaatsen hadden mijn bijzondere aandacht. Combineer je dat met interesse, dan kun je je er al doende steeds meer in bekwamen. Als SGP’er win ik graag anderen in voor onze ideeën en idealen.

Vooral de duurzaamheidsopgave kostte de afgelopen 4 jaar veel ‘energie’. Dankzij onze nuchtere standpunten én oplossingen hebben we hier als fractie meerdere keren een beslissende stem in gehad. Het Bijbelse rentmeesterschap betekent goed zorgen voor de ons toevertrouwde aarde en alles wat daarop leeft. Ik heb gemerkt dat dit me een extra grote verantwoordelijkheid geeft.

Speciale aandacht gaat uit naar onze gemeentelijke begraafplaatsen. Ik let hierbij bijvoorbeeld op het onderhoudsniveau en de tarieven. Voor de toekomst hopen we dat er meer mogelijkheden komen voor begraven met een grafrust van onbepaalde tijd.

Als Bennekommer haak ik namens de SGP aan als het specifieke thema’s voor dit mooi dorp betreft. Graag ga ik daar mee door!

Terug naar overzicht