G.W. (Gerrit) Flier

Fractievoorzitter

Ik ben Gerrit Flier, 42 jaar, getrouwd met Willeke van den Berg en ons gezin bestaat met onze kinderen Coen, Wieke, Gerard en Thera uit 6 personen. Wij wonen in Wekerom. Naast het politieke raadswerk ben ik mede-eigenaar van Van Silfhout Fiscaal, waar ik werkzaam ben als fiscalist.

Ik ben in 2010 politiek actief geworden voor de SGP in Ede, eerst als fractievolger. In 2014 ben ik raadslid geworden en voor de komende verkiezingen ben ik gevraagd om lijsttrekker te zijn voor de SGP. Ik wil mij graag in het belang van al onze inwoners inzetten om het goede voor onze inwoners te zoeken. Dit vanuit de beginselen waar de SGP voor staat.

Binnen de fractie doe ik, als fractievoorzitter, de grotere onderwerpen, zoals de jaarrekening, perspectiefnota en de begroting. Daarnaast zet ik mij graag in voor een duurzaam Ede, zodat we als SGP invulling geven aan rentmeesterschap. Veel mensen vinden energie en warmte zo vanzelfsprekend als ‘water uit de kraan’, terwijl het wel ergens vandaan komt. De bewustwording hierover mag wat mij betreft groter.

Als lijsttrekker komt er de komende tijd veel op mij af, zoals de verschillende debatten, interviews, campagneactiviteiten, e.d. Een drukke periode, waarvan we hopen dat dit gezegend mag worden.

Terug naar overzicht