M. (Melvin) Hazeleger

Raadslid

Ik ben Melvin Hazeleger, 24 jaar en ik woon in Lunteren. Ik ben getogen in het centrum van Barneveld maar woon alweer 6 jaar in Lunteren. Ik heb een aantal jaar gestudeerd aan de Aeres Hogeschool in Dronten.

In het dagelijks leven ben ik pluimveehouder van beroep en verhuur ik mij af en toe binnen de pluimveesector. In mijn vrije tijd doe ik veel bestuurderswerk binnen de sector en probeer ik de belangen van jonge boeren en pluimveehouders te verdedigen op verschillende terreinen.

Mijn interesses en vakgebied liggen vooral bij de landbouw en ruimtelijke ontwikkelingen. Er liggen voor de gemeenten veel uitdagingen in de periode die voor ons ligt op het gebied van ruimtelijke ordening. Er is een strijd om de ruimte gaande die de belangen van o.a. woningbouw, energietransitie, landbouw en natuur heel duidelijk weergeven. Hoewel deze vraagstukken zeer complex zijn, spreekt de duidelijke visie van de SGP mij zeer aan.

Ik hoop na de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 mijn bijdrage te mogen leveren aan het uitwerken van die visie van de SGP voor de gemeente Ede.

Terug naar overzicht